Cautare

960 de rezultate pentru "leonard orban" (2.54 secunde)
in timp ce Ludovic Orban l-a atacat din nou pe seful statului si Norica Nicolai pe apropiatii presedintelui, Theodor Stolojan si Valeriu Stoica, ministrii Gheorghe Flutur si Eugen Nicolaescu incearca sa aplaneze conflictul politic din Alianta.
Orban nu considera o nesupunere decizia de amanare "Sunt convins ca deci-zia finala va fi conforma cu Statutul si Codul Etic al PNL, dar si cu interesele partidului. Este insa dreptul lor suveran de a decide", a declarat presedintele PNL Bucuresti, Ludovic Orban.
Duel intre Orban si Olteanu Surpriza de care avea ne-voie Congresul PNL pentru a atrage atentia s-a ivit miercuri, la finalul termenului de depunere a candidaturilor. Functia de vicepresedinte responsabil de comunicare parea adjudecata de liderul PNL Bucuresti, Ludovic Orban.
Aripa dura a partidului a inregistrat o victorie pe toate liniile si prin optiunea destul de clara a delegatilor in favoarea discursului radical anti-Basescu si antidemocrati, promovat de Ludovic Orban, precum si prin votul de blam acordat ministrului de Externe Ungureanu, perceput de liberali ca fiind "omul lui Basescu".
Implicarea si rezultatele obtinute in alegerile pentru PE vor fi, potrivit presedintelui liberal Ludovic Orban, criterii pentru desemnarea candidatilor PNL la alegerile locale din 2008.
Seful Executivului nu era inca decis ieri la pranz in ce fel si cand va face restructurarea Guvernului, in timp ce Melescanu si Orban fac declaratii contradictorii, avansand sau devansand termene-limita. ... Orban:
Vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, la sfarsitul saptamanii trecute, ca va da in judecata institutia prezidentiala pentru ca nu i-au fost aduse la cunostinta corespondentele sefului statului transmise, in perioada 1 ianuarie 2005 - 1 ianuarie 2007, ministerelor, agentiilor si altor autoritati.
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban si-a anuntat, pentru astazi, o vizita in Constanta, ocazie propice pentru investirea oficiala a liberalului Constantin Matei pe functia de director general al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta. ... Pe langa acestea, Ludovic Orban va participa si la lucrarile Delegatiei Permanente a PNL.
Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat ieri la Conferinta extraordinara a PNL Bucuresti ca Traian Basescu si Adrian Nastase sunt "o apa si-un pamant", mentionand ca, de cand a devenit presedinte, Basescu s-a comportat ca un "comunist veritabil".
Secretarul general al Ligii Alesilor Locali ai PNL, Iulian Chirita, a declarat ieri ca nu se pune problema schimbarii lui Ludovic Orban din functia de presedinte al Ligii, desi acesta si-a pierdut calitatea de ales local prin numirea la conducerea Ministerului Transporturilor.
Informatiile conform carora PSD ar fi dispus sa sustina Cabinetul Tariceanu contra unor sume mari de bani sunt doar calomnii la adresa PNL, PSD, si a Guvernului, a declarat vicepresedintele PNL Ludovic Orban.
Tõkés László a participat alaturi de presedintele celui mai mare partid de opozitie din Ungaria - FIDESZ, Viktor Orbán, la Universitatea de Vara Bálványos, la un forum intitulat "Europa puternica - comunitati puternice", in cadrul caruia, raspunzand la intrebarile participantilor, episcopul a spus ca majoritatea celor sase organizatii care l-au sprijinit in strangerea semnaturilor necesare pentru a candida ca independent la alegerile pentru PE nu sustine ideea unei liste comune cu UDMR.
Mai mult, Ungureanu nici macar nu si-a depus dosarul de candidatura", a declarat vicepresedintele liberal Ludovic Orban. ... "E un mandat foarte scurt, de un an, iar eu stiu ca Ungureanu vizeaza o cariera in Comisia de politica externa a PE", a afirmat Orban, adaugand:
Ludovic Orban este de parere ca presedintele Traian Basescu ar trebui sa accepte ideea retragerii trupelor romanesti din Irak, dupa ce un alt militar roman si-a pierdut viata in teatrul de operatiuni.
"Nu am discutat nimic despre motiune", a declarat ieri vicepresedintele PNL Ludovic Orban, la iesirea de la sedinta Biroului Permanent National.
Ministrul PNL al Transporturilor, Ludovic Orban, a declarat, luni, la Palatul Parlamentului, ca decizia luata in cazul sau de procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie demonstreaza faptul ca el nu a accidentat pe nimeni, nu a fugit de la locul accidentului si nici nu a incercat sa ascunda adevarul.
Ludovic Orban, vicepresedinte al PNL, a declarat sambata ca suprapunerea alegerilor locale cu cele parlamentare nu este posibila, din punct de vedere constitutional si legal.
Consiliul de coordonare al PNL Bucuresti va fi reorganizat dupa ce conducerile a patru filiale de sector au fost dizolvate ieri, ceea ce inseamna ca Ludovic Orban a pierdut functia de presedinte al filialei.
Liderul PNL Ludovic Orban este invitat de filiala PNL Dambovita sa candideze in acest judet la alegerile parlamentare din toamna. ... "Candidatura unui nume sonor precum Ludovic Orban ar face ca aceasta tinta a noastra sa fie chiar depasita.
Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat vineri ca, dupa alegeri, liberalii vor demara negocierile pentru formarea noului guvern, cu doua conditii: ... Avem candidati foarte buni", a aratat Orban.
google-analytics.com